„Străini în noapte” la Târgoviște

Publicitate

Situată în topul preferințelor publicului de teatru din România, piesa ”Străini în noapte” se va juca și la Târgoviște. Avându-i în distribuție pe îndrăgitul actor Florin Piersic, care nu mai are nevoie de nici o prezentare, și pe unica Medeea Marinescu (în regia inegalabilului maestru Radu Beligan), spectacolul se va juca pe 13 octombrie, de la ora 19, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgoviște.

În piesa “Străini în noapte”, Florin Piersic joacă rolul lui Pierre, un bărbat în floarea vârstei care după o noapte petrecută într-un bar este condus acasă de Julietta (Medeea Marinescu), o femeie frumoasă și tânără. Ea știe cine este el și tocmai de aceea și-a propus să-l însoțească în apartamentul lui, iar el este cel care află în acea seară un lucru care îi va schimba viața. Dar până la dezvăluirea marelui secret, Julietta mărturisește mai întâi că este prostituată și îi cere bani, apoi că de fapt este reporter și că face cercetări pentru următorul articol, însă aceste întorsături de situație sunt menite să ne dezvăluie cine sunt cele două personaje cu adevărat.
Biletele se găsesc la Centrul Județean de Cultură Târgoviște. Telefon: 0245 613 112. Program: L – V 08:00 – 16:00. Pentru mai multe detalii, puteți suna și la numărul 0748 028 233.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!