Steaua a transferat un fotbalist dâmboviţean de numai 18 ani. “Este un pas foarte important în viața mea”

Publicitate

Numărul fotbaliștilor dâmbovițeni a crescut la Steaua București. “Legiunea” dâmbovițeană s-a mărit după ce, duminică, gruparea din capitală l-a transferat pe portarul Andrei Vlad (18 ani), de la CS U Craiova.

Tânărul goal-keeper a ajuns sub comanda lui Nicolae Dică după ce a refuzat să-și prelungească înțelegerea contractuală cu formația olteană. Până să ajungă la Steaua, în prima fază, Craiova a vrut să-l suspende pe portar, atâta timp cât nu a mai dorit să continue la gruparea “leilor”. După ce a semnat cu noua echipă, Vlad a considerat că  transferul la Steaua e un pas mare în carieră.

“Acest transfer este un pas foarte important în viața mea, deoarece Steaua este un club uriaș. Îmi doresc să mă acomodez cât mai repede și să mă impun la această echipă, chiar dacă de acum înainte voi avea lângă mine cei mai buni portari din România”, a declarat goal-keeperul pentru site-ul Stelei.

Vlad este o speranță a fotbalului românesc, iar fotbalul la început la CSȘ Târgoviște. În schimb, la grupele de copii și juniori ale Craiovei a ajuns în 2015. În liga I a debutat în ultimul campionat, când Gheorghe Mulțescu l-a trimis între buturi în meciul dintre CS U Craiova – FC Viitorul, din finalul play-off-ului. După ce a apărat la toate categoriile de vârstă la echipa națională, acesta a devenit titularul selecționatei “tricolore10” U19. Pe lângă Vlad, în lotul Stelei, alți dâmbovițeni mai sunt Mihai Bălașa și Florin Tănase.

Ionuț Parghel

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!