Start perfect pentru CSM Târgoviște în Cupa României! Sportivele antrenate de Cătălin Tănase au obținut o victorie categorică în primul duel cu CSM Târgu Mureș

?
Publicitate

Ionuț Parghel
Debut în forță pentru CSM Târgoviște în noul sezon al Cupei României la baschet feminin. Echipa dâmbovițeană și-a arătat superioritatea în prima manșă a primului tur al competiției și a învins-o pe CSM Târgu Mureș, cu 94-47.

Pe teren propriu, în fața a aproximativ 400 de spectatori, echipa antrenată de Cătălin Tănase a dominat adversarul pe toată durata întâlnirii și și-a adjudecat toate cele patru sferturi. Alina Chivu a fost cea mai bună jucătoare de pe teren, dar și principala marcatoare a meciului, cu 27 de puncte. A doua marcatoare a Târgoviștei a fost căpitanul Ancuța Stoenescu (16 p), iar de la CSM Târgu Mureș cea mai eficientă jucătoare sub panou a fost Kata Meszaros, tot cu 16 puncte contabilizate. Staff-ul tehnic târgoviștean a mizat împotriva târg-mureșencelor pe majoritatea achizițiilor efectuate, iar singura dintre nou-venite care nu a jucat deloc a fost Gabriela Irimia. După categoricul succes bifat în Sala Sporturilor, CSM Târgoviște este cu un pas următoarea fază a competiției. Returul dintre cele două formații va avea loc sâmbătă, pe terenul mureșencelor, de la ora 16,30.

CSM Târgoviște – CSM Târgu Mureș 94-47 (23-14, 25-18, 25-9, 21-6)
Târgoviște: L. Toma 11 p, A, Chivu 27, A. Stoenescu 16, C. Popescu 2, A. Ghiță 4, M. Coker 6, L. Vaida 6, T. Kilin 13, P. Poole 9, D. Tănase, Ș. Cătinean, C. Cristea.
CSM: târgu Mureș: C. Badi 7, M. Maxim 5, M .Meszaros (16), G. Plavitu, A. Robinson (12), A. Bobar, A. Feises (4), D. Ignat Kleemann, E. Nagy, B. Nagy Voica (3).

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!