Sportivii de la CS Contratimp țintesc medalii la Campionatul Național de înot în bazin de 25 de metri

Publicitate

Înotătorii Clubului  Sportiv Contratimp participă în aceste zile la Campionatul Național de înot în bazin de 25 de metri pentru seniori, tineret și juniori. Începând de astăzi și până duminică, sportivii antrenați de Octavian Postolache și Anca Pătrășcoiu, vor da totul în bazinul din Miercurea Ciuc pentru a-și atinge obiectivele propuse.

La ediția din acest an întrecerii, CS Contratimp este reprezentat de 11 sportivi: Sonia Drăgan, Andreea Văcaru, Bogdana Ellersdorfer, Andreea Olteanu, Bianca Ștefania Văduva, Teo Magda, Sebastian Costache, Claudiu Pavel, Eduard  Postolache, Cristian Neacșu și Theodor Cosmin Coadă. Așa cum se cunoaște, începând din această toamnă, cei mai reprezentativi înotători ai clubului se pregătesc zilnic la bazinul olimpic din cadrul Complexului Turistic de Natație din Târgoviște.

La starul Naționalelor vor fi prezenți 300 de sportivi, care vor reprezenta 60 de cluburi din țară. Campionatul Național de înot în bazin de 25 metri reprezintă unul dintre ultimele evenimentele importante din agenda natației românești din acest an.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!