Sportivi din Târgovişte reprezintă România la Jocurile Mondiale “Special Olympics”, competiţie dedicată persoanelor cu dizabilităţi

Publicitate

Primăria Târgoviște va susține financiar sportivii târgovișteni care vor reprezenta România la Jocurile Mondiale “Special Olympics”. Acesta este cel mai important eveniment sportiv din lume, adresat persoanelor cu dizabilităţi intelectuale, care se va derula în perioada 14-21 martie la Abu Dhabi şi va reuni 7.000 de sportivi din 170 de țări.

Astfel, la sportul “bocce”, din partea țării noastre va participa o delegație exclusiv târgovișteană, formată din doi sportivi, Bianca Ioniță și Daniel Tudorache, alături de doi parteneri, Raluca Diaconu și Vasilică Cimpoieri, antrenați de voluntarul Special Olympics, pompierul târgoviștean  Toma Radu Gabriel.

”Prin exemplul personal, sportivii târgovișteni demonstrează că, prin perseverență, spirit de echipă și hotărâre, orice obstacol poate fi depășit”, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, la întâlnirea de la primărie cu acești sportivi.

Administrația municipală va susține echipa de „bocce” cu patru mii de euro.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!