Sport Top, din nou alături de cei mai reprezentativi sportivi din Dâmbovița! De această dată a fost premiat judoka Andrei Moga

Andrei Moga alături de antrenorul său Romel Muşa
Publicitate

Sport Top continuă să fie alături de cei mai reprezentativi sportivi ai Dâmboviței. Sportivul care a intrat de această dată în cadrul proiectului inițiat de Sport Top și dbonline.ro a fost judoka Andrei Moga, de la CSȘ/CSM Târgoviște.

Târgovișteanul de 16 ani a fost recompensat de Sport Top cu articole de la brandurile Kappa și Adidas. Antrenat de Romel Mușa și component al lotului național de cadeți al României, Moga a avut parte de o serie de rezultate remarcabile în prima parte a anului. Talentatul judoka a fost medaliat în primele șase luni din 2018 cu bronz în concursul pe echipe al Campionatului European pentru juniori, în finala Campionatului Național pentru juniori și cu argint la Campionatul Național Școlar. Sport Top este distribuitor autorizat al unor branduri de top, unde se garantează tuturor clienților o gamă largă de produse, originalitatea și calitatea articolelor sportive ale producătorilor mondiali la prețuri accesibile. Indiferent de faptul că aveți un stil de viață activ, vă ocupați cu sportul la nivel profesionist sau sunteți doar un amator, la sport Top veți descoperi lumea sportului zi de zi!

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!