Spectacolul caritabil “Suflet de Erou 7”. Strângere de fonduri pentru construirea primului centru de refacere, recuperare şi reabilitare pentru veterani

Publicitate

Mâine, 9 iunie, la Centrul de Refacere, Recuperare şi Reabilitare al Veteranilor şi Veteranilor cu Dizabilităţi din Teatrele de Operaţii (C.R.R.R.), situat în localitatea Aninoasa, Aleea Mânăstirea Dealu, Nr. 99, Judeţul Dâmboviţa, se va desfăşura spectacolul “Suflet de Erou 7”, organizat de Asociaţia Militarilor Veterani şi Veteranilor cu Dizabilităţi „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie- Izvorâtorul de Mir” (A.M.V.VD.).

Evenimentul are loc în scop caritabil şi propune strângerea de fonduri necesare pentru construirea PRIMULUI CENTRU DE REFACERE, RECUPERARE şi REABILITARE, la standarde internaționale, pentru tratarea și recuperarea fizică și psihică a militarilor veterani, a răniților, a urmașilor celor decedați în Teatrele de Operaţii, precum şi a familiilor acestora, aici la noi în țară cu costuri reduse și nu în străinătate departe de familiile lor și cu costuri mari. Acest proiect al A.M.V.V.D. este unul ambițios, primul de acest fel din țara noastră. Locația se află pe vârful dealului ce domină Lunca lalomiței, unde în trecut a funcționat fostul Liceu Militar de la Mănăstirea Dealu, în care a studiat, printre alţii, şi regele Mihai, unde vrem să construim acest centru care va cuprinde, pe lângă o bază de tratament ultramodern și spații de cazare la standarde internaționale, o bază sportivă modernă, bază de agrement și relaxare, spații de joacă pentru copii, bazine de înot, etc., astfel devenind cea mai modernă bază de tratament din Europa de Est pentru militarii veterani din țara noastră cât și a celor din NATO dislocați pe teritoriul național.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!