Spectacol caritabil la Teatrul Tony Bulandra din Târgoviște

Publicitate

Așa cum a făcut-o în ultimii ani, Teatrul vă invită vineri 6 decembrie, la spectacolul caritabil – ”Livada de vișini – “Viața e ca un zbor de fluture”.

Spectacolul va avea loc în Sala Mare, de la ora 19, iar absolut toate încasările pentru acesta vor fi donate Secției de Îngrijiri Paliative a Spitalului Județean de Urgență Târgoviște.

Piesa ”Livada de vișini – “Viața e ca un zbor de fluture” după A.P. Cehov, în regia lui  Jeungwoo Son, îi are în distribuție pe: Adriana Irimescu, Mircea Silaghi, Ilie Iordan, Andrada Fuscaș, Teodora Colţ, Emanuel Bighe, Ilie Ghergu, Jipa Puiu, Florin Georgescu.

Viziunea regizorului Jeungwoo Son asupra montării de pe scena târgovișteană se rezumă la următoarele cuvinte: „Personajele din Livada de vișini trăiesc o viață precum praful. Schimbarea este inevitabilă și cauzează o încovoiere a vieții, un șoc emoțional. Ființele umane trăiesc cu propriile lor defecte din obișnuință. Nu există niciun om fără greșeli… lumina și umbra. Această piesă exprimă dualitatea, coexistența. Simbolismul copacilor combină trecutul, prezentul și viitorul necunoscut.”

Jeungwoo Son, regizor de origine coreeană, a absolvit Master of Fine Arts la Universitatea Syracuse din New York, Statele Unite ale Americii. Este profesor de actorie la Universitatea Kyonggi încă din 2001 și a regizat zeci de spectacole. A primit Premiul pentru Regie la Festivalul de Teatru din Seul în 2012 și în 2013. Tot în 2013 a primit Premiul pentru Regie intitulat Shakespeare Performance Award. A fost director artistic al Festivalului ST-Bomb din Seul și membru în board-ul mai multor festivaluri internaționale, printre care și Festivalul Internațional al Artelor Spectacolului Târgoviște, Babel.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!