A spart gheața în amicale! Chindia, victorie cu Metaloglobus | GALERIE FOTO

Publicitate

Chindia Târgoviște a obținut, sâmbătă, prima victorie în meciurile de pregătire. Echipa antrenată de Nicu Croitoru a trecut, pe teren propriu, de Metaloglobus București, cu 2-1, la capătul golurilor marcate de Bâtfoi (3) și Honciu (60).

Pentru formația nou-promovată în Liga a 2-a, singura reușită a fost semnată de Bilciurescu, cu zece minute îniante de ultimul fluier al arbitrului. Primul gol al Chindiei a fost înscris de Bâtfoi, atacant venit în pregătiri de la CS Balotești. Chindia ar fi putut obține o victorie și mai categorică, dar șuturile lui C. Matei (28) și Cherchez (65) s-au oprit în barele porții adverse. De partea cealaltă, Metaloglobus a avut și ea o bară prin Bilciurescu, cu cinci minute înainte de a reduce din handicap. Jocul echipei târgoviștene a fost unul frumos, cu numeroase ocazii la buturile bucureștene, dar în același timp și dătător de speranțe pentru noul campionat. La fel ca în primele amicale, antrenorul Nicu Croitoru a aruncat în luptă majoritatea jucătorilor din lot, dar și pe cei care se află în probe. În primele trei teste de verificare, Chindia a remizat cu Steaua București (3-3) și CS Balotești (0-0), dar a și pierdut cu Juventus București (0-2). Săptămâna viitoare, roș-albaștrii vor înfrunta pe FC Argeș Pitești (miercuri) și FC Aninoasa (vineri).

Chindia Târgoviște – Metaloglobus București  2-1 (1-0)

Marcatori: Bâtfoi (3), Honciu (60)/ Bilciurescu (85).

Chindia: Aioani – Acasandrei, Ciubotariu, Ispas, Cornea – Grigore, Pencea, C. Matei, Dumitrașcu – Bâtfoi, C. Neguț. Au mai jucat: Popescu, Meilă – Cherchez, Parghel, Vătavu, Ioniță, Honciu, L. Mihai, C. Stoica, Șerban, Neicuțescu, A. Neguț și Nisipeanu. Antrenor: Nicu Croitoru.

Metaloglobus: Geantă – Roman, Iordache, Caramalău, Negotei – Răileanu, Gafaru, I. Marian, Șumudică – Ghenovici, Potocea. Au mai jucat: Nedelcu, Toilă – Saftescu, Gheorghe, Sava, Ioniță, Popa, Constantin, Bilciurescu, Dragomir, Bătrânu, Niculae, Bakali, Robu. Antrenor: Bogdan Vintilă.

Ionuț Parghel

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!