Şoferul din Dâmboviţa care a lovit un tânăr şi l-a lăsat să moară într-un şanţ a fost arestat

Publicitate

Ştefan Khalil
Judecătorii din Gặeṣți au hotărât ce se va întâmpla cu șoferul, care a lovit mortal un pieton, l-a aruncat în șanț și a părăsit locul accidentului, fără să anunțe autoritățile. Acesta va sta 30 de zile după gratii.

La propunerea procurorilor, judecătorii din Gặeṣți au decis ca șoferul de 28 de ani, care a lovit mortal un bărbat şi a fugit de la locul accidentului, să fie arestat preventive pentru 30 de zile, după fapta sa iresponsabilă, care a dus la o tragedie. Incidentul a avut loc pe raza  comunei Hulubeṣți. Un bărbat aflat la volanul unei dubițe a lovit un pieton. Șoferul s-a dat jos din mașină să vadă starea victimei grav accidentate și în loc să anunțe autoritățile, a fugit de la locul faptei. Mai târziu s-a întors cu mama sa, dar tot nu  a  anunțat autoritățile. Abia după 5 ore , bărbatul a mărturisit la Poliṭie ce a făcut. Urmează să se ia o decizie definitivă în cazul șoferului.

Victima este un bărbat de 31 de ani, care avea o reputație bună printre localnici. Vestea tragediei lui a șocat comunitatea locală.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele