Șoferul care a produs accidentul din fața Sălii Sporturilor din Târgoviște a fost depistat de polițiștii dâmbovițeni. Vezi cine este fugarul

Publicitate

Polițiștii dâmbovițeni l-au depistat pe cel care a produs accidentul din fața Sălii Sporturilor din Târgoviște, în noaptea de 28 octombrie. În urma cercetărilor efectuate de oamenii legii, potrivit unei informări IPJ Dâmbovița,  a reieșit că este un bărbat în vârstă de 28 de ani.

“La data de 28 octombrie a.c., pe raza localității Târgoviște s-a produs un accident de circulaţie, soldat cu pagube materiale.

Șoferul, un bărbat de 28 de ani, a părăsit locul producerii evenimentului rutier, ulterior fiind identificat de polițiștii din cadrul Biroului Rutier.

Din cercetări a reieşit că bărbatul în timp conducea un autoturism, pe bulevardul Unirii, din Târgoviște, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a părăsit partea carosabilă și s-a izbit de o bordură și de treptele din fața Sălii Sporturilor.

De asemenea, cel în cauză avea dreptul de a conduce suspendat și se afla sub influența unor substanțe psihoactive.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice”.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!