Şoferiţă de TIR, amendată după ce a adresat un mesaj obscen poliţiştilor

Publicitate

Ştefan Khalil
O șoferiță de TIR din Brăila  a scris un mesaj obscen la adesa Poliției române, la o postare a unui taximetrist, care a fost implicat într-un incident cu un agent de poliție. 500 de lei trebuie să plătească femeia pentru fapta sa ṣi va contesta decizia în instanțặ.

Dana Dănuța Spiridon este numele femeii, care s-a trezit cu poliția la ușă, fiind chemată la secție pentru a plăti amenda, din cauza injuriilor aduse la adresa poliției. Aceasta este revoltatặ din cauza deciziei și a declarat presei locale din Brăila, că nu a luat niciodată amendă ca șoferiță de TIR, cum să ia doar pentru așa ceva?

Totuși, postarea femeii este într-adevăr obscenă, fapt ce i-a determinat pe agenții de poliṭie sặ o caute chiar la ea acasă.

,,Poliţia p… Nişte scârbe incompetente care se cred regi dacă poartă haina poliţiei pe ei, dar nu are nicio relevanţă cu prostia din capul lor.” , acestea au fost cuvintele scrise de șoferița de TIR din Brăila, la adresa Poliției române, potrivit observator.tv.

Femeia a comentat la o postare a unui taximetrist, care a fost amendat pentru tulburarea liniștii publice. Bărbatul l-ar fi filmat pe agentul de poliție în momentul incidentului, pentru că omul legii nici nu ar fi vrut să se prezinte.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!