Şofer prins aproape în comă la volan şi cu permisul suspendat! Conducea în zig-zag. Ce le-a spus poliţiştilor

Publicitate

Ştefan Khalil
Un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Iaşi, a fost prins de polițișți rupt de beat la volan la orele de seară. Șoferul era în timpul serviciului și le-a spus polițiștilor că a băut 8 beri, două pahare de vin și unul de rachiu. Judecătorii ieșeni au dispus arestarea preventivă a bărbatului.

Constantin Butnaru a fost prins la volan în starea avansată de ebrietate pe drumurile din Tomeșți și Iași. În data de 4 iulie a fost comisă fapta, potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, care au solicitat arestarea preventivă a lui Butnaru. Acesta a fost observat de un alt șofer din trafic conducând în zigzag, fiind aproape chiar de școala din Tomeṣti. În jurul orei 22:20 martorii au sunat la 112, iar Butnaru a fost oprit în trafic de polițiști.
O alcoolemie de 1,82 a reieșit în aerul expirat, iar în cele două teste prelevate din sânge, bărbatul a avut o alcoolemie de 3,50 și 3,35.
„Inculpatul a recunoscut la faţa locului consumul de băuturi alcoolice, declarând verbal că a consumat în timp ce se afla la serviciu, între orele 7:00 şi 14:00, 8 beri cu alcool de 500 de mililitri fiecare, două pahare de vin de 250 de mililitri fiecare şi 50 de mililitri de rachiu” aceasta fiind pronunṭarea de arestare preventivặ admisặ de judecặtori. Nu a fost prima oara cȃnd bặrbatul intrặ intr-o asemnea problemặ. În decembrie 2016, Buntaru a comis o faptặ asemặnặtoare ca aceasta si s-a ales cu permisul suspendat.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!