Șofer dâmbovițean descoperit în trafic de polițiști sub influența băuturilor alcoolice

Publicitate

Nu trece nicio zi fără ca polițiștii dâmbovițeni să nu oprească în trafic vreun șofer băut. Ieri, oamenii legii au prins la volan un bărbat din Cândești Vale care șofa pe raza localității Ulmi sub infleuența băuturilor alcoolice. În urma controlului, conform unei informări IPJ Dâmbovița, acesta a prezentat o alcoolemie a cărui valoare s-a ridicat peste limita de 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

“La data de 30 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au depistat un bărbat de 26 de ani, din Cândești Vale, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Ulmi, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, cel în cauză a prezentat o alcoolemie a cărei valoare s-a ridicat peste limita de 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că un bărbat de 32 de ani, i-ar fi încredințat acestuia autoturismul pentru a îl conduce.

Față de aceștia, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice”.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!