Situație tot mai complicată în Liga 1! Marcel Ghergu, președinte Chindia Târgoviște: “Cred că se va apela la soluția înghețării campionatului”

Publicitate
Distribuie

Numeroase meciuri din Liga 1 au fost amânate în ultima perioadă din cauza focarelor de coronavirus apărute la anumite cluburi, iar tot mai multe voci cer înghețarea play-out-ului și promovarea a patru echipe din Liga 2.

Unul dintre conducătorii cluburilor din Liga 1 care a comentat situația delicată pe care o traversează fotbalul românesc din cauza coronvirusului este Marcel Ghergu, președintele Chindiei Târgoviște. Oficialul dâmbovițean ar fi de acord cu înghețarea play-out-ului, decizie care ar avantaja din plin formația târgovișteană, aflată pe ultimul în ierarhia Ligii 1.

“E o situație foarte complicată, greu de gestionat. Dacă s-ar continua jocurile, probabil că Dinamo va pierde următoarele meciuri sau chiar va fi depunctată. Nu văd când ar putea fi reprogramate meciurile noastre cu Dinamo, nu mai sunt date disponibile în calendar. Până la urmă, cred că se va apela la soluția înghețării campionatului. Trebuie să avem în vedere și ceea ce se va întâmpla în sezonul următor. Fotbalul din România e nevoit să limiteze pierderile financiare atât cât se poate”, a precizat președintele Chindiei pentru gsp.ro.

În această după-amiază, de la ora 18.00, în deplasare, Chindia Târgoviște va înfrunta pe Viitorul Constanța, într-un joc ce va conta pentru etapa a 11-a a play-out-ului. Pentru dâmbovițeni, partida cu formația lui Gică Hagi va fi prima după 12 zile după o pauză de 12 zile.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!