Sistemul RO-ALERT a fost testat și în Dâmbovița

Publicitate

Testarea Sistemului de avertizare a populaţiei “RO-ALERT” în judeţul Dâmboviţa. Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă a transmis joi, 20 septembrie, şi în judeţul Dâmboviţa un mesaj pentru testarea Sistemului de avertizare a populaţiei “RO-ALERT”. Mesajul test a fost recepţionat de toţi cetăţenii care deţin telefoane mobile şi se află pe raza judeţului.

Pentru a primi mesaje RO-ALERT este necesar ca terminalele mobile să fie compatibile cu Sistemul RO-ALERT şi configurate, în funcţie de operatorul de telefonie mobilă utilizat.

Pentru verificarea compatibilităţii şi configurarea telefoanelor mobile sau alte informaţii referitoare la Sistemul RO-ALERT se poate accesa portalul www.ro-alert.ro.

Mesajele RO-ALERT pot fi recepționate pe întreg teritoriul României acolo unde există acoperire a rețelelor publice de comunicații mobile și nu este necesară instalarea unei aplicații pe telefoanele mobile. Sistemul RO-ALERT funcționează indiferent dacă utilizatorul deține servicii de tip abonament sau prepay, iar recepționarea mesajelor nu generează costuri sau taxe suplimentare pentru utilizatori.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!