Service Telefoane Titu dezinfectează și decontaminează telefoanele, complet gratuit

Publicitate

Una dintre cele mai importante recomandări în această perioadă este să folosești dezinfectant pe obiectele pe care pui mâna cel mai des. Telefonul mobil ar fi unul dintre primele obiecte vizate, dar uneori nu este de ajuns pentru a stopa COVID -19.

Service Telefoane Titu a început să ofere un serviciu gratuit de dezinfectare a tuturor telefoanelor mobile. De luni până sâmbătă, Service Telefoane Titu vă așteaptă pe strada I.C. Vissarion, din orașul Titu, vis-a-vis de supermarketul Penny, pentru dezinfectare și decontaminare cu raze UV și soluții profesionale batericide pentru orice tip de telefon.

Service Telefoane Titu oferă acest serviciu după ce reprezentanții din domeniul sănătății au cerut oamenilor să-și curețe deseori telefoanele pentru a ajuta la oprirea răspândirii Coronavirusului.

Metoda dezinfecției utilizând lămpi bactericide cu lumina UV-C vine în completarea măsurilor de curățenie și dezinfecție chimică, pentru a asigura condițiile necesare de recuperare și evitarea răspândirii microorganismelor dăunătoare. Astfel, dezinfecția cu raze ultraviolete trebuie aplicată pentru dezinfecția suprafețelor netede în boxe de laborator, săli de operații și alte spații închise (conform Normei Tehnice din 06.03.2003, publicată în Monitorul Oficial, partea I nr. 194 bis din 26. 03. 2003, privind curățenia și dezinfecția în unitățile sanitare).

Pentru mai multe informații puteți apela numărul de telefon 0764 874 788 sau puteți accesa pagina Facebook Telefoane Titu.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!