Senatorul dâmboviţean Adrian Ţuţuianu, exclus din PSD!

Publicitate

În urma ședinței Comitetului Executiv al PSD din data de 5 noiembrie 2018, cu 53 de voturi pentru și 9 voturi împotrivă, s-a decis excluderea din partid a senatorului dâmbovițean Adrian Țuțuianu și a lui Marian Neacșu.

Dacă Neacșu a declarat că va contesta decizia, dar nu va lupta împotriva partidului, dâmbovițeanul Adrian Țuțuianu este hotărât să meargă pe căile legale:  ”E un moment dificil pe care îl anticipam. Cred că e o greşeală majoră şi decizia de azi nu face altceva decât să arate că în PSD e sancţionat delictul de opinie”, a declarat Adrian Țuțuianu imediat după ședință.

Potrivit PSD Dâmbovița, care a postat pe pagina de facebook declarațiile făcute de Adrian Țuțuianu la Digi 24, ”înregistrările au fost făcute sub coordonarea lui Codrin Ştefănescu. Lângă el a venit un fost deputat PP-DD trecut meteoric prin PSD Dâmboviţa în vremea lui Victor Ponta – Radu Popa, un personaj toxic cu care nu am putut avea niciun fel de relaţii cordiale, fost preşedinte al Consiliului Judeţean, ofiţer de securitate Oprea şi, probabil, unul din colegi – nu ne iubeşte toată lumea din organizaţia Dâmboviţa – care a fost cablat cu tehnica de ultima generaţie. (…) Și ca să dau un răspuns pentru membrii PSD, m-am decis să contest decizia la Comisia de Etică, evident că nu am vreo așteptare – domnul Iordache s-a pronunțat ieri că trebuie să fiu exclus, dânsul fiind președintele Comisiei de Etică și Arbitraj. Mai departe, merg la Congres și în același timp mă voi adresa Instanței de Judecată. Există practică judiciară suficientă și decizii ale Curții Constituționale care au spus că un membru de partid exclus are posibilitatea să meargă la instanță. Până voi termina eu toate litigiile vă asigur că LIVIU DRAGNEA VA FI ISTORIE, așa cum este normal – într-o democrație președinții vin și pleacă”, a declarat președintele PSD Dâmbovița, senatorul Adrian Țuțuianu, la Digi24.

Adrian Ţuţuianu a fost exclus din PSD exact la 20 de ani de când a devenit membru.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!