Se lucrează de zor la terenul sintetic de antrenament din vecinătatea Complexului Turistic de Natație! Acesta va fi realizat de Primăria Târgoviște în parteneriat cu Federația Română de Fotbal

Publicitate

La Târgoviște, în paralel cu proiectul care vizează transformarea și modernizarea stadionului “Eugen Popescu”, continuă și lucrările la investiția ”Construire teren de fotbal cu gazon sintetic pentru antrenament”, obiectiv situat în imediata vecinătate a Complexului Turistic de Natație Târgoviște și realizat în parteneriat cu Federația Română de Fotbal.

Conform contractului încheiat cu Primăria Târgoviște, FRF va achiziționa și va monta gazonul sintetic. Terenul are o suprafață de 9543.00 mp, va fi dotat cu sistem de iluminat, tribună de 300 de locuri și va permite desfășurarea în condiții excelente a antrenamentelor FC Chindia Târgoviște, inclusiv a grupelor de copii și juniori.

”Infrastructura este aproape gata, la acest moment Federația Română de Fotbal fiind deja notificată în vederea furnizării și montării, până la sfârșitul lunii, a gazonului sintetic. Este un teren sintetic de antrenament, un teren la dimensiuni standard, care va putea fi folosit atât de echipa mare a Chindiei, cât și de grupele de copii și juniori. La această dată se lucrează la infrastructură, în următoarele două, trei săptămâni vom fi în situația de a instala covorul sintetic, am făcut deja adresă către Federație, care asigură suprafața pentru acest teren”, a precizat primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!