Se continuă parcursul bun în LNBF! CSM Târgovişte a învins pe U. Cluj și a ajuns la a 9-a victorie stagională

Publicitate

Ionuț Parghel
Echipa de baschet feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște a făcut o nouă victimă în campionat. Ieri după-amiază, pe teren propriu, dâmbovițencele au bifat a noua victorie stagională, trecând de Universitatea Cluj Napoca, cu 87-71, într-un meci ce a contat pentru ultima etapă a turului din Grupa Roșie a LNBF.

Formația antrenată de Cătălin Tănase și-a arătat superioritatea încă din startul meciului cu ocupanta locului 6. Jocul în forță al târgoviștencelor au dus CSM-ul să-și adjudece lejer primele trei sferturi, cu 20-11, 29-20 și 17-15, în schimb, în ultimul sfert, dâmbovițencele au luat piciorul de pe accelerație, iar adversarul s-a impus cu 25-21. La capătul unui joc controlat în cea mai mare parte de sportivele antrenate de Tănase, MVP-ul partidei a fost de la Universitatea Cluj, Arlesia Norrell Morse, jucătoare ce a contabilizat un total de 24 de puncte. În schimb, de la CSM, cea mai prolifică jucătoare a fost Laura Vaida, cu 18 puncte realizate, a aproape 25 de minute de joc. După succesul cu U. Cluj, CSM și-a consolidat locul 3 în clasament, ajungând la 25 de puncte, la capătul a 16 meciuri jucate. În spatele târgovitencelor în LNBF se află Olimpia CSU Brașov, formație ce a acumulat 23 de puncte. CSM va înfrunta în prima etapă a returului din faza a doua a sezonului regulat pe ICIM Arad, într-un joc ce va avea la mijlocul săptămânii viitoare.

 

CSM Târgoviște – Universitatea Cluj  87-71 (20-11, 29-20, 17-15, 21-25)

CSM: T. Kilin 9p, D. Tănase, A. Chivu 15, Ș. Cătinean, M. Coker 15, A. Ghiță 4, C. Popescu 2, A. Stoenescu 5, D. Vați 4, P. Poole 13, L. Toma 2, L. Vaida 18. Antrenor: Cătălin Tănase.

Universitatea: R. Napier 11, R. Bot 4, P. Cenean 2, I. Vujovic, A. Ciciovan, A. Begenisic 18, I. Parău 9, A. Morse 24, M. Sfârlea 3. Antrenor: Carmin Artemie Popa.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!