Se asfaltează de zor. Șantiere paralele la Târgoviște | GALERIE FOTO

Publicitate

În Târgoviște, în cadrul programului de reabilitare străzi derulat cu bani de la bugetul local, se lucrează concomitent la modernizarea mai multor artere la care nu s-a mai intervenit de foarte mult timp.

După ce în perioada 28-31 iulie, circulația pe strada Justiției (zona Stadion, în spatele Colegiilor Ion Ghica și Ienăchiță Văcărescu) a fost întreruptă pentru frezare, acum s-a trecut în ritm rapid la asfaltarea arterei. Aici, în câteva zile, strada va arăta complet diferit.
”Lucrările de modernizare a infrastructurii vor continua în ritm alert, urmând ca până la sfârșitul acestui an, străzile vizate de măsurile de reabilitare să depășească lungimea de 15 km”, a declarat primarul Cristian Stan.
În paralel cu lucrările de pe Justiției, se desfășoară ample lucrări de reabilitare și pe strada Constantin Brâncoveanu (artera paralelă). Aici modernizarea este mai amplă și presupune: refacerea părții carosabile, reabilitarea trotuarelor, a căminelor și a gurilor de scurgere. De asemenea, au debutat lucrările și pe strada Tabaci.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!