Școala se începe cu stil și cu ghiozdanul plin, la Ploiești Shopping City. Oferte speciale și premii pentru noul an școlar

Publicitate

Oferte speciale și premii pentru noul an școlar
Cei mici își personalizează cel mai cool ghiozdan

Ploiești Shopping City strigă catalogul ofertelor și promoțiilor „Back to school” și, până pe 10 septembrie, îi așteaptă pe clienți cu prețuri speciale la rechizite școlare, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte.

Pentru ca micuții să fie echipați complet atunci când se va suna primul clopoțel, cel mai important centru comercial din regiune a pregătit promoții care mai de care mai tentante pentru „Back to school”. Astfel, toți vizitatorii se pot bucura de oferte avantajoase la o gamă variată de produse utile pentru noul an școlar, pregătite de magazinele partenere.
Carrefour îi invită pe clienți să profite de oferta la colecția de rechizite școlare, dar și la articole de îmbrăcăminte și încălțăminte. În magazinul Noriel, aceștia pot găsi toate produsele de care cei mici au nevoie pentru începutul școlii la prețuri mici, precum ghiozdane de la 29,99 lei, penare începând cu 9.99 lei și rechizite de la doar 6.99 lei. Pentru că orice început de an școlar merită un outfit pe măsură, Koton, H&M și Waikiki au pregătit colecții speciale, iar Intersport și Adidas îi așteaptă cu multe oferte la echipamentele sportive.

Săptămânal, se câștigă ghiozdane pline cu rechizite

Cei mici trebuie să fie pregătiți la începutul școlii, așa că Ploiești Shopping City răsplătește clienții și le oferă posibilitatea să participe la concursul care premiază în fiecare săptămână câte 5 câștigători. Cei care fac cumpărături în valoare de 150 lei, se pot înscrie, pe baza bonului de cumpărături, în tombola care îi va premia cu câte un ghiozdan plin cu rechizitele necesare.

Serviciu gratuit de personalizare a ghiozdanului

Surprizele pregătite sunt departe de a se încheia. În zona scărilor rulante, miercuri, joi și vineri, între orele 16:00-20:00, copiii pot să își pregătească ghiozdanul și să îl personalizeze după bunul plac. Un artist grafician va fi prezent pentru a-i ajuta să îl decoreze cu stickere, patch-uri textile și insigne și, celor dornici, le va picta pe ghiozdan modelul dorit.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele