Școala ”Matei Basarab”, în plin șantier. Este cea mai mare investiție cu fonduri europene pe zona educațională de la Târgoviște

Publicitate
Distribuie

Cea mai mare investiție cu fonduri europene care a vizat vreodată o unitate de învățământ din Târgoviște se desfășoară în ritm susținut la Școala ”Matei Basarab”.

Instituția educațională se află în plin proces de extindere, reabilitare, modernizare și echipare, valoarea finanțării europene accesate de către administrația locală târgovișteană fiind de 22.223.977,79 lei.

La acest moment, corpul nou de clădire este deja ridicat, structura metalică a noii săli de sport este montată, lucrându-se concomitent și la reabilitarea corpului vechi.

”Școală va fi reabilitată în întregime, va beneficia de o sală de sport, de laboratoare noi și de o sală multifuncțională, de un teren de sport exterior ultramodern, urmând a se bucura și de dotări didactice, de dotări gospodărești, de dotări și echipament sportiv pentru sala de sport și terenul exterior, de echipament audio-video, de echipament IT și software sau de mobilier nou”, a precizat edilul de la Târgoviște, Cristian Stan.

Termenul de execuție este unul mai mare din cauză că lucrările sunt multiple – 31 de luni – iar ordinul de începere a lucrărilor a fost dat în luna aprilie 2019.

La finalul lucrărilor, Școala ”Matei Basarab” din Târgoviște va fi una dintre cele mai moderne școli din România.

 

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!