Școala de vară la Pucioasa. Ateliere distractive pentru copii

Publicitate

Copiii dâmbovițeni, aflați în vacanță, pot alege să înlocuiască timpul petrecut la computer, tabletă sau în fața blocului cu activități interactive, distractive, din care nu numai că învață ceva, dar leagă prietenii, poate chiar pe viață.

În Dâmbovița, nu numai la Târgoviște instituțiile de profil organizează programe gen ”Vacanța la bibliotecă” sau ”Vacanța la Muzeul Poliției”, ci și la Pucioasa, de exemplu, la Centrul Cultural European au fost gândite și organizate astfel de activități.
După ce s-au făcut înscrieri în prealabil, la Pucioasa, toată luna iulie se desfășoară Școala de vară, sub sloganul ”Fără catalog și fără note, noi dăm diploma de vară”.
Atelierele „Diminețile Copiilor” – balet, canto, modelaj, teatru, engleză, chitară, pictură, confecționat păpuși gigant – sunt destinate prichindeilor cu vârste între 3 și 8/12 ani și sunt concepute pentru a facilita accesul celor mici la diverse activități și mijloace de exprimare artistică, stimulându-le creativitatea și încrederea, încurajându-i să participe la exerciții de imaginație și sociale.
 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele