Schimbare de antrenor la Unirea Răcări! Marinică Ionică, înlocuit cu Augustin Voinea. “Decizia schimbării mele s-a luat după eșecul cu Gloria Cornești”

Publicitate

Ionuț Parghel
Unirea Răcari are un nou antrenor începând din această săptămână. Noul tehnician al divizionarei D dâmbovițene a devenit Augustin Voinea, cel care va rămâne în continuare și jucător. “Voinicul” l-a substituit la echipă pe Marinică Ionică, antrenor demis de conducători după eșecul cu Gloria Cornești, din etapa a 21-a a campionatului.

Așadar, înfrângerea cu liderul Ligii a 4-a i-a fost fatal lui Ionică, tehnician ce a lăsat echipa pe locul 3 în clasament și cu 50 de puncte acumulate. “Decizia cu privire la plecarea mea s-a luat după eșecul cu Gloria Cornești. A fost o hotărâre a conducerii administrative. Așa se întâmplă: primul pleacă antrenorul când echipa nu are rezultate. Trebuie să recunosc că pentru acel eșec eu sunt vinovat și nu jucătorii. Băieților le doresc mult succes”, ne-a declarat Marinică Ionică. Cu fostul jucător al lui Urban Titu la conducerea tehnică, Răcari a înregistrat în acest sezon 16 victorii, 2 remize și 3 înfrângeri. De asemenea, după înfrângerea cu Gloria Cornești, șansele Unirii de a mai deveni campioană județeană la finalul stagiunii sunt aproape nule. Tot la începutul acestei săptămâni, gruparea din sudul județului s-a despărțit și de atacantul Valentin Funieru, jucător ce a fost achiziționat în pauza de iarnă.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!