Scene de groază la Moreni! Câine jupuit de viu şi lăsat să moară în chinuri groaznice. Poliţiştii sunt în căutarea autorului cruzimii

Publicitate

Scene de groază petrecute cu câteva zile în urmă la Moreni! O persoană, neindeficată încă de polițiști, a jupuit de viu un câine și l-a lăsat să moară în chinuri groaznice.

Potrivit unui comunicat IPJ Dâmbovița, polițiștii au întocmit dosar penal și desfășoară activități pentru depistarea persoanei bănuite care a recurs la un asemenea gest îngrozitor. “Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană a schingiuit și omorât un câine. O echipă de cercetare s-a deplasat la locul indicat, polițiștii au descoperit un cadavru de câine ce prezenta urme de violență în zona gâtului. În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 205/2004 privind protecția animalelor. În prezent, se desfășoară activități în vederea depsitării persoanei bănuite și pentru tragerea ei la răspundere penală”.

Cadavrul animalului, găsit la Schela Mare, a fost ridicat și predat D.S.V.S.A. Dâmbovița pentru a stabili cauza decesului.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!