Scandal monstru la un spital. Reacţie necontrolată a unui medic. Poliţiştii au intrat peste acesta în sala de operaţii

Publicitate

Ştefan Khalil
La spitalul de Urgențe din Craiova a izbucnit un scandal uriaș între două cadre medicale. A fost nevoie de intervenția polițiștilor pentru a calma spiritele. Conflictul a pornit în momentul în care o doctoriță l-a acuzat pe un coleg de-al său, medic uurolg, că are conturi false pe Facebook, cu care defăimează imaginea spitalului. Acesta s-a enervat la aceste acuzății, iar apoi au început să-și arunce cuvinte grele.

Medicul urolog s-a enervate tât de tare încât s-a luat de toți colegii lui și asta nu ar fi fost pentru prima oară când are o astfel de ieșire. Doctorița spitalului s-a speriat atunci când colegul ei s-a înfuriat atȃt de tare și a început să o înjure, astfel că a sunat la 112.

Cânda genții de poliție au sosit la fața locului, medicul nu a vrut să iasă din sala de operație. Au fost nevoiț să se ducă după el, iar medical urolog a început să-i amenințe și pe aceștia și să-i filmeze cu telefonul. Doctorul i-a acuzat pe oamenii legii că l-au făcut să amâne o operație din acea zi, din cauza intervenției lor.

Conducerea spitalului îl acuză pe medical MugurRizea că obișnuiește să facă scandal, să lovească ușile cu picioarele și să-și intimideze colegii. Acesta a primit o amendă de 300 de lei și va răspunde în fața comisei de disciplină a spitalului.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!