Scandal monstru la Chindia Târgoviște! Echipa dâmbovițeană a luat o măsură radicală în cazul lui Mihai Voduț , jucător suspendat doi ani pentru pariuri

Publicitate

Ionuț Parghel

Chindia Târgoviște s-a despărțit, astăzi, de atacantul Mihai Voduț, după ce acesta a primit o sentință cruntă din partea Comisiei de Disciplină a Federației Române de Fotbal. În urma drasticului verdict, jucătorul nu mai are voie să joace fotbal doi ani de zile și trebuie să plătească o amendă fabuloasă, în valoare de 300 000 de lei. Uluitoarea sancțiune a venit ca urmare a faptului că atacantul a jucat la pariuri pe când evolua la Viitorul Constanța, unde ar fi mizat chiar pe un meci al echipei unde juca și el.

După sancțiunea primită de jucător, clubul târgoviștean a reacționat rapid. Chindia s-a despărțit de Voduț începând de astăzi, 2 decembrie. Nenorocirea a venit pentru fotbalist după ce ar fi pariat pe un bilet cu o miză de 100 lei, pe când era ligitimat la Viitorul Constanța. Atunci, jucătorul ar fi pariat pe jocul dintre Viitorul, echipa sa de atunci, și Astra 1-0, conform unor imagini publicate de fosta sa iubită în Cancan.

În momentul când totul a ajuns la urechile oficialilor de la Viitorul Constanța, aceștia au încetat repede colaborarea cu jucătorul, chiar dacă atunci era vorba doar de o bănuială.

Voduț a ajuns la Chindia liber de contract în vara acestui an, după ce a evoluat o scurtă perioadă în Israel, la Beitar Jerusalim. În sezonul actual, atacantul a evoluat în 12 meciuri pentru echipa târgovișteană, la capătul cărora a marcat două goluri.

Conform președintelui Chindiei, Marcel Ghergu, contractul fotbalistului cu echipa târgovișteană a luat sfârșit. „Contractul lui de activitate sportivă va fi reziliat, sunt obligat să fac asta. Începând cu data de azi, cea a pronunțării hotărârii, contractul lui a fost suspendat. Sunt obligat să iau act de decizia Comisiei de Disciplină. Fotbalistului i se va rezilia contractul. I-am transmis jucătorului hotărârea. Aștept să mă sune, îl aștept la club. Oricum, aveam stipulat în contract că, dacă se va lua o decizie nefavorabilă în cazul lui, contractul îi va fi reziliat. Eram obligați să încheiem colaborarea inclusiv dacă nu aveam acea clauză în contract. Noi n-am avut probleme cu Mihai Voduț. Jocul lui a oscilat, dar din punct de vedere disciplinar n-am avut probleme”, a transmis conducătorul Chindiei pentru gsp.ro.

Sursă foto: prosport.ro

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!