Scandal la un meci de fotbal din Dâmboviţa. “Mi-a băgat mâinile în gât după ce l-am eliminat”

Publicitate

Ionuț Parghel
Scandalurile se țin lanț în fotbalul mic dâmbovițean! Ultima ispravă care umbrește imaginea fotbalului județean s-a consumat pe stadionul din Fieni, la meciul dintre CSM, echipa din localitate, și Recolta Gura Șuții, ce-a contat pentru etapa a 3-a a Ligii a 4-a. În minutul 41 al întâlnirii, arbitra Ioana Mihălăchioiu a trecut prin clipe grele, fiind agresată de antrenorul-jucător al CSM-ului, Ciprian Stăncescu, în apropiere de mijlocul terenului.

Pe fond de nervozitate, din cauza eliminării, pentru acumularea a două cartonașe galbene, Stăncescu ia băgat mâinile în gât “fluierașei” din Târgoviște. “Mi-a băgat mâinile în gât și m-a bruscat la mijlocul terenului. Cred, că nervozitatea lui a pornit de la cartonașul roșu pe care i l-am arătat. În prima fază a luat galben, în minutul 18, după care i-am arătat al doilea galben, în minutul 41. El mi-a băgat mâinile în gât după ce l-am eliminat. Nu e normal să se întâmple un astfel de lucru pe terenul de fotbal. E grav că se întâmplă astfel de lucruri chiar la începutul campionatului. E păcat ce s-a întâmplat. Nu credeam că o să văd așa ceva pe un stadion precum cel de la Fieni. Am dus raportul de arbitraj și proba video la AJF Dâmbovița. Sper ca după acest gest ieșit din comun Stăncescu să fie suspendat”, ne-a declarat arbitra Ioana Mihălăchioiu.

Ciprian Stăncescu: “Nu am bruscat-o și nu i-am băgat mâinile în gât”

Contactat în legătură cu incidentul de la meciul de marți după-amiază, Ciprian Stăncescu a lăsat de înțeles că el nu i-a băgat mâinile în gât arbitrei Ioana Mihălăchiou. Mai mult, antrenorul-jucător o acuză pe “fluierașă” că a stricat jocul. “Nu am bruscat-o. Am întrebat-o pentru ce mi-a dat primul cartonaș galben. I-ar l-a al doilea galben i-am spus să ne dea și nou un fault, după care a oprit meciul și mi-a dat cartonaș roșu. A întrerupt meciul când noi jucam mai bine. Ea a rupt echilibrul. Nu am bruscat-o, i-am spus că își bate joc de noi și să-i fie rușine de cum fluieră. M-am dus spre ea, dar nu am bruscat-o sau că i-am băgat mâinile în gât. Nu există așa ceva. Ea vrea să facă tam-tam. Ne-a făcut varză. Și în zece oameni putam să-i batem. La 1-1 am avut penalty și nu a vrut să ni-l dea”, ne-a transmis Stăncescu.
Tot în această dispută,un alt jucător fienez care a văzut cartonașul roșu a fost Doru Dumitrache, pe final de joc. Meciul dintre CSM Fieni și Recolta Gura Șuții s-a încheiat cu scorul de 1-2 în favoarea echipei oaspete, iar brigada de arbitri a fost alcătuită din Ioana Mihălăchioiu – Răzvan Dobre și Ionel Stoica, iar observator AJF a fost Gheorghe Stoica.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!