Scandal la Spitalul Judeţean din Târgovişte. Bătaie între paznicul unităţii spitaliceşti şi un tânăr | VIDEO

Publicitate

Ştefan Khalil
Duminică seară, la Spitalul Județean din Tȃrgoviṣte a izbucnit un conflict între paznicul unității sanitare și doi tineri. Polițiștii au început să facă cercetări asupra cazului. Motivul de la care ar fi pornit scandalul ar fi pentru faptul că gardianul nu i-a lăsat să asiste la recolatarea unor probe biologice și cei doi au aruncat cu cafea pe el.

Potrivit informațiilor date de reprezentanții Poliției Județene Dȃmboviṭa, polițiștii au fost sesizați de un bărbat din localitatea Malul cu Flori, că ar fi fost bătut de gardianul Spitalului Județean din Tȃrgoviṣte, care l-a oprit să intre în spital.
În urma conflictului, bărbatul nu a suferit nicio vânătaie și imediat după ce a anunțat Poliția, acesta a refuzat să depună plângere împotriva paznicului.
Reprezentanții spitalului au declarat pentru News.ro că bărbatul a fost implicat într-un accident rutier și nu a fost lăsat să asiste la recoltarea de probe biologice unui alt șofer, cu care a avut accidentul și pe care îl considera vinovat.
Bărbatul a vrut să se asigure că recoltarea de probe se desfặṣuarặ corect și i-ar fi cerut gardianului să-l lase să intre, dar a fost refuzat și a aruncat cu cafea spre el, au declarat reprezentanții unității sanitare.
Paznicul a reacționat în urma gestului.
Spitalul nu a depus plângere în urma scandalului, care a avut loc în incinta unității medicale, iar conducerea a precizat că paznicul este angajatul al unei firme private de pază, nu al spitalului.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!