Scandal la dubutul campionatului! Răcari – Bucșani s-a jucat doar o repriză. Daniel Micu: “Au refuzat să mai intre pe teren în repriza a doua”

Publicitate

Ionuț Parghel
Nici nu a început bine campionatul și deja scandalul s-a instalat în Liga a 4-a dâmbovițeană. Disputa dintre Unirea Răcari – Unirea Bucșani s-a jucat doar o repriză, după care, în actul secund formația oaspete a refuzat să mai iasă pe teren, invocând faptul că nu este lăsată de arbitrii să joace.

Necontinuarea meciului a provocat nemulțumire în rândul conducătilor de la Unirea Răcari, chiar dacă echipa antrenată de Marinică Ionică a fost condusă aproape toată repriza cu 2-0. “Nu pot să spun că meciul a fost întrerupt. În teren s-a jucat un fotbal extraordinar. Felicit cele două echipe pentru jocul prestat. Noi am avut un gol anulat pe motiv de ofsid, dar am jucat mai departe și am egalat scorul pe tabelă, 2-2. Cel care a stricat jocul a fost Marius Zidăroiu. El a înjurat arbitrul de tușă în toate felurile, iar la pauză s-a dus la vestiar, unde a înjurat jucătorii săi. La unul chiar i-ar fi aplicat o palmă. După…la un moment dat au hotărât să plece. Așa că au refuzat să mai intre pe teren pentru repriza a doua. Am înțeles de la anumiți colegi de ai săi că e posibil să nu mai continue la Bucșani. E treaba lor și bucătăria lor internă. Noi am vrut să continuăm jocul, dar ei nu au mai vrut. Sper ca acum să vadă toată lumea ce carcater este Marius Zidăroiu”, ne-a declarat Daniel Micu, delegatul Unirii Răcari. Disputa dintre Răcari și Bucșani, găzduită de terenul din Conțești, s-a jucat până la pauză, iar scorul a fost 2-2. Golurile Răcariului au fost marcate de Costea și Mirescu, dar acestea vor fi anulate. Joi, Comisia de Competiții și Disciplină va aproba Unirii Răcari victorie cu 3-0, la “masa verde”.

Rezultatele complete ale primei etape din cadrul Ligii a 4-a
Răcari – Bucșani 2-2 (întrerupt)
Voinești – Fieni 2-8
IL Caragiale – Gura Șuții 3-6
Coada Izvorului – Brezoaele 1-3
Ulmi – Mătăsaru 5-0
Dragomirești – Petrolul Tgv. 2-0
Vișina – Ziduri 1-1
Colibași – Pierșinari 5-3
Ungureni – Cornești 1-6.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!