Șase sportivi de la CSM-CSȘ Târgoviște, pe podium la Festivalul Românesc de judo. Sonia Clara Mare și Alina Marasin au terminat pe primul loc

Publicitate
Distribuie

Ionuț Parghel

Sportivii de la CSM-CSȘ Târgoviște au încheiat cu fruntea sus ediția din acest an a Festivalului Românesc de judo, găzduit de Sala Sporturilor din București, la sfârșitul săptămânii trecute. Numeroși dintre judoka antrenați de Romel Mușa și Gogu Dragoș au încheiat competiția pe podium.

Cele mai bune rezultate au fost obținute de Sonia Clara Mare (U10 – cat. 29 kg) și Alina Marasin (U14 – cat. 29 kg). Ambele sportive au reușit să termine pe primul loc concursurile în care au fost angrenate.

În schimb, pe locul 2 s-au clasat Medeea Radu (U12 – cat. 40 kg), Ioana Stănescu (U16 – cat. 36 kg) și Ionuț Bucur (U16 – 66 kg).

O altă sportivă de la CSM-CSȘ Târgoviște, Xenia Chițu (U16), a încheiat pe locul 3 concursul dedicat categoriei 52 de kilograme.

Următorul concurs pentru judoka de la CSM-CSȘ Târgoviște va fi Cupa Micului Judoka, ce va fi găzduit de orașul Ploiești, pe 14 decembrie.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!