Sărbătorirea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie, o tradiție a administrației târgoviștene

Publicitate

A devenit o frumoasă tradiție a administrației de la Târgoviște ca, în preajma sărbătorilor, să onoreze și să-și arate recunoștința față de ”seniorii” căsniciilor. Cuplurile de târgovișteni care au împlinit 5 decenii de la căsătorie sunt o adevărată lecție de viață trăită frumos, în care au demonstrat că alături de iubire, la fel de importante sunt respectul, înțelegerea celui drag și înțelepciunea.

Cu emoție, ”amfitrionul” evenimentului, primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, a declarat: ”De fiecare dată când are loc această festivitate mă uit cu luare-aminte la cei pe care-i onorăm. Și încerc să învăț de la ei, doar privindu-i. Pentru că, după mine, sunt modele de viață cum nu putem găsi niciunde. Modele de viață în sensul că ne-au predat, și încă o fac, o lecție despre cum să trăiești. Cum să trăiești împlinit, iubit, complet.

Vă felicit, dragi seniori, doamne și domni care ne arătați că menirea întreagă a noastră este să ne avem unul pe celălalt, să prețuim familia și să o onorăm prin devotament, sacrificii (atunci când e nevoie), îngăduință și multă dragoste reciprocă.

Felicitări și să ne revedem cu sănătate încă mulți ani de aici înainte!”

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!