Sărbători magice într-o comună dâmbovițeană! Colinde, muzică folk și expoziții de artă, la căminul cultural din Gura Ocniței

Publicitate

Ionuț Parghel  

Căminul Cultural din comuna Gura Ocniței va fi astăzi, cu începere de la ora 14.00, gazda a numeroase manifestări culturale dedicate sărbătorilor de iarnă.

La startul evenimentelor, la Galeria de Artă “Petre Marin Constantin”, din incinta căminului cultural, va avea loc vernisajul “Leru-i, Doamne, Ler”, unde toți care vor ajunge se vor bucura de picturi ale artistului Petre Marin Constantin, dar și de picturi ale unor artiști precum Mihai Șerbănescu, Vasile Popa, Valentin Iordănescu și Petre Gheorghe.

De asemenea, de la ora 15.00, va avea loc Conferința “Suflete în Sărbătoare”, unde preotul Sorin Bute din Săcuieni va aborda diverse teme de actualitate.

În schimb, de la ora 16.00, va avea loc un concert de muzică Folk și colinde, unde pot fi auziți și văzuți Daniel Făt, Dafina Neagu, Viorica Mihalache și Trupa Arhaic. Astfel, la căminul cutural din Gura Ocniței se anunță o seară plină cu muzică, dans, bal, jocuri de lumini, cultură și divertisment.

Toate manifestările se vor desfășura la inițiativa Primăriei și a Consiliului Local Gura Șuții, iar intrarea va fi gratuită.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!