În șapte județe, inclusiv Dâmbovița, proiect pentru cei interesați să își dezvolte o afacere

Publicitate

Fundaţia Pestalozzi organizează în ultima zi a lunii august, la Călărași, seminarul de informare organizat în cadrul proiectului ”TEMPO – Tehnologie – Eficienţă – Modernitate – Productivitate – Ocupare”.

Acesta se adresează persoanelor interesate să îşi dezvolte o afacere sustenabilă, prin accesarea unor finanţări nerambursabile în valoare nominală maximă de 40.000 EUR. Cei prezenţi vor primi informaţii despre modalităţile de finanţare şi despre scopul proiectului. Participarea este gratuită, în limita a 50 de locuri, prin înscriere pe formularul online disponibil aici, la numărul de telefon 021 315 6799 sau pe adresa tempo.pestalozzi@gmail.com.

Proiectul TEMPO este un proiect strategic adresat persoanelor care au domiciliul sau reşedinţa în Regiunea Sud Muntenia – cuprinde judeţele Prahova, Dâmbovița, Argeş, Călăraşi, Giurgiu, Ialomiţa şi Teleorman – care doresc să înfiinţeze afaceri în zona urbană.

Proiectul este implementat de Bemol Capital în calitate de beneficiar şi partenerii săi, Fundaţia Culturală Art Promo, Fundaţia Pestalozzi, Asociaţia Pentru Dezvoltare Durabilă Slatina şi vizează finanţarea unui număr de 54 de noi întreprinderi incluzând activităţi de formare, consultanţă antreprenorială, precum şi sesiuni de mentorat şi sprijinire a funcţionării întreprinderilor nou create.

Obiectivul  proiectului constă în facilitarea accesului pe piaţa muncii şi dezvoltarea spiritului antreprenorial pentru 450 persoane prin furnizarea unor măsuri integrate de antreprenoriat, orientate pe creşterea mobilităţii şi a gradului de ocupare a persoanelor şomere, inactive, inclusiv a înfiinţării şi dezvoltării unor activităţi independente non-agricole în scopul creării de noi locuri de muncă durabile în zonele urbane din regiunea Sud Muntenia.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!