S-a tras cu armă de foc asupra unui tren. Momente de groază pentru călători. Un vagon a fost străpuns de un proiectil

Publicitate

Ştefan Khalil
Călătorii unui tren care plecau de la Timișoara spre Reșița, au trecut prin momente de groază. În timpul mersului, unul dintre vagoane a fost străpuns de un proiectil, iar oamenii cred că a fost vorba de un atac cu armă de foc.

Martorii întâmplării spun că doar o minune a făcut ca ei să sape, după ce glonțul le-a zburat deasupra capului. Criminaliṣtii vor începe o anchetă pentru a-i identifica pe atacatori.
Momentul în care s-a auzit zgomotul a fost cu puțin timp înainte de ora 22:00. Trenul se îndrepta spre Reșița și a fost atacat la doar câțiva kilometri de gară.
Bubuitura a fost atât de puternică, încât o fată a rămas ghemuită până la destinație din cauza fricii. Geamul vagonului a fost străpuns de proiectil și la fel ṣi peretele din placaj al vagonului.
Angajații cailor ferate spun că poate fi vorba despre o răzbunare a localnicilor, pentru că în urmă cu câteva zile, un cal a fost lovit accidental de alt tren.
Din fericire, pasagerii nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, dar s-au ales cu o spaimă foarte puternică. Până la sosirea criminaliṣtilor, trenul a fost garat pe una dintre linii. În aceste zile, polițiștii vor merge în zonặ și vor fi începute investigații pentru a rezolva cazul.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!