S-a decis campioana județeană la juniori E! Va reprezenta județul în faza zonală a Campionatului Național U11. Ionuț Iugulescu: “La nivel județean nu avem un adversar pe măsură”

Publicitate

Ionuț Parghel
Chindia Târgoviște este noua și vechea campioană județeană la juniori Under 11. Puștii antrenați de Ionuț Iugulescu au devenit campioni cu o etapă înainte de finalul sezonului. După 13 meciuri susținute în această stagiune, micuții fotbaliști de pe “Eugen Popescu” au acumulat 39 de puncte, cu șase mai mult decât Flacăra Moreni, principala contracandidată a târgoviștenilor la titlul județean.

Juniorii E de la Chindia și-au asigurat matematic trofeul după ce în penultima etapă a campionatului au învins pe Flacăra Moreni, cu 4-0, chiar pe malul Cricovului. Puștii de la Chindia vor încheia competiția județeană pe 3 mai, când vor juca în ultima etapă a întrecerii, împotriva Luceafărului Dragomirești.

Conducerea tehnică a echipei se aștepta că micuții fotbaliști să devină campioni și în acest sezon. “Această generație de copii este una bună. Câștigând diferite turnee la nivel național sau internațional de-alungul stagiunii mă așteptam să terminăm pe primul loc. La nivel județean nu avem un adversar pe măsură. Nivelul este unul scăzut. Vom reprezenta Dâmbovița în faza zonală a Campionatului Național U11 și sperăm să facem o figură frumoasă. Acolo se va vedea adevărata față a noastră. Până vom debuta la faza zonală vom susține câteva amicale în București, cu echipe de acolo. Ne dorim să ajungem cât mai sus”, ne-a declarat Ionuț Iugulescu.

Cum a devenit campioana Dâmboviței la acest nivel, Chindia va reprezenta județul în faza zonală a Campionatului Național U11, în perioada 23-26 mai. Potrivit împerecherii efectuate de FRF, Chindia a fost repartizată în Seria 4, alături de campioanele județelor Argeș, Buzău, Prahova și Teleorman. Pentru a merge în următoarea fază a Campionatului Național, elevii lui Ionuț Iugulescu trebuie să termine pe primul loc în Seria a 4-a.

Lotul Chindiei U11 în acest sezon îi are în componență pe Robert Hrișcă, Adrian Nițu – portari, Darius Frățiloiu, Vlad Dragomir, Alexandru Răduță, Raul Neagu, Albert Dinu, Luchian Radu, Andrei Cocoșatu, Rareș Stoiculescu, Eric Călugăreanu, Răzvan Bozieru, David Constantin, Ciprian Bălașa, Victor Pîrva și Octavian Dina – jucători de câmp.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!