România, ţara infractorilor? Legi bune pentru ei, nu pentru oamenii cinstiţi. “Nu asta este ţara în care să crească copilul meu”

0
Publicitate

Până când? Asta este întrebarea pe care şi-o pun oameni de rând, cei muncitori, cu bun simţ, cei care duc greul în ţara asta. Până când vom mai fi batjocoriţi? În lipsă de altă activitate, în prezenţa plictiselii, poate, sau din interese ascunse ştiute numai de ei, parlamentarii baga mâna adânc în legile justiţiei.

Imaginile video nu mai pot fi luate ca probe, spun ei. Care ar fi logica în treaba asta? Din contră. Imaginile video ar trebui să cântărească mai mult ca orice altceva. După această logică, criminala de la metrou ar cam trebui să scape în cazul în care niciun martor sau prima victimă a ei nu au văzut-o prea bine la faţă. Sau te trezeşti că cineva îţi pune cuţitul la gât. Chiar dacă o cameră ar filma acest incident, imaginile nu ar fi luate în calcul, nu? Şi atunci rămâne cuvântul meu împotriva cuvântului celui care mi-a ameninţat viaţa? Am înţeles greşit? Ni se pare nouă, oamenilor de rând, că parlamentarii îi favorizează pe infractorii. Nu demult îi vroiau afară din puşcării, iar acum parcă vor să-i ţină departe de puşcărie. Să desfiinţăm închisorile, să lăsăm criminalii, violatorii, hoţii şi toţi derbedeii pe străzi, să umble liber, să bage spaima în oamenii de rând!

“Nu asta este ţara în care să crească copilul meu”, spune o mămică. Şi are dreptate. Viitoarele generaţii sunt în pericol. Cu astfel de legi întreaga societate este în pericol. Haosul începe să se instaleze încetul cu încetul. “Am ajuns ţara unde infractorii şi asistaţii sociali o duc cel mai bine”, spune un alt om de rând.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele