„Roata Norocului” la noul showroom Comteleprest din Târgovişte. Zeci de premii puse la bătaie. Vezi regulamentul concursului

Publicitate

Deschiderea noului Showroom Comteleprest în orașul Târgoviște se apropie cu pași repezi. Joi, 22 noiembrie, de la ora 09.00, va avea loc inaugurarea celui de-al treilea magazin propriu Comteleprest  în vechea Cetate de Scaun a Țării Românești. Noul magazin al societății comerciale va fi situat în centrul municipiului, vizavi de Mitropolia Târgoviște, pe strada Prieteniei, la parterul blocului H5.

La deschiderea noului showroom, clienții care vor trecere pragului magazinului vor avea parte de un concurs special, în zilele de 22 și 23 noiembrie. Cei care vor face cumpărături de minim 20 de lei vor avea ocazia de a participa la “Roata norocului”, unde au posibilitatea de a câștiga premii importante. Mai jos vă prezentăm regulamentul campaniei promoționale “Roata norocului, organizat de SC COMTELEPREST SATELIT SRL, în perioada 22-23 noiembrie, dar şi premiile oferite.

 

 1. Organizatorul campaniei
  Organizatorul campaniei promoționale “Roata Norocului” este SC COMTELEPREST SATELIT SRL, persoană juridică de naționalitate română cu sediul social în Târgoviște, str. Grădinari 3, jud. Dâmbovița, având Cod Unic de Înregistrare 25685589 și număr de ordine la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița J15/432/2009, tel. 0245/613.756, fax. 0372.872.584, reprezentată de administrator Stoia Cristina, cu domiciliul în Mun. Târgoviște, str.Radu Popescu nr. 3, bl. 29, ap. 16, denumită în continuare “Comteleprest” sau “Organizatorul”,

Campania promoțională, organizată în conformitate cu OG. Nr.77/24.06.2009, art.11, se va derula cu respectarea prevederilor prezentului regulament, care este obligatoriu pentru toți participanții.

 1. Durata promoției și aria de desfășurare
  Campania promoționalș “Roata Norocului” va avea loc în perioada 2 2 – 23 noiembrie 2018, urmând să fie organizată și să se desfășoare în punctul de lucru al societății situat în Târgoviște, str.Prieteniei, bloc H5 parter.
 2. Dreptul la participare
  Poate participa la promoție orice persoană fizică cu vârsta de peste 16 ani cu domiciliul sau cu reședința în România, care achiționează produse în valoare de minim 20 de lei de la punctul de lucru al societății din Târgoviște, str.Prieteniei, bloc H5 parter în zilele de 22 și 23 noiembrie 2018, pe o singură factură/bon de casă fiscal. La campania promoționalș “Roata Norocului” nu au dreptul sș participe:
 • Angajații și persoanele fizice autorizate sau independente care iși desfășoarș activitatea pe baza unor contracte de colaborare în cadrul SC COMTELEPREST SRL, soțiile/soții precum și rudele de gradul I ale acestora;
 • Angajații agențiilor de publicitate și persoanele fizice sau independente care iși desfășoară activitatea pe baza unor contracte de colaborare în cadrul agențiilor care realizează comunicarea acestei acțiuni, soțiile/soții precum si rudele de gradul I ale acestora.
 1. Mecanismul campaniei promoționale
  Înscrierea în promoție se face în baza efectuării achiziției de produse în valoare de minim 20 de lei de la punctul de lucru al societății din Târgoviște, str.Prieteniei, bloc H5 parter , în zilele de 22 si 23 noiembrie 2018, pe o singură factură/bon fiscal de casă. Această achiziție permite clientului să devină participant al campaniei promoționale “Roata Norocului” și să învârtă o dată roata care este numerotată de la 1 la 24.

Fiecărui număr de pe roată îi va corespunde un produs conform Anexa 1 – Listă produse campanie promoționala “Roata Norocului” 22-23 noiembrie 2018 , lista anexată prezentului regulament. Lista va fi afișată pe întreaga durată a campaniei promoționale în cadrul magazinului, la loc vizibil tuturor participanților și cuprinde inclusiv cantitatea disponibilă. Produsele gratuite vor fi oferite până la epuizarea stocului declarat conform Anexa 1 – Listă produse campanie promoționala “Roata Norocului” 22-23 noiembrie 2018  – listă anexată prezentului regulament.

Fiecare participant are dreptul să învârtă o singură dată (1) Roata în baza facturii/bonului de casă. Nu se acceptă 2 participări ale aceleiași persoane, chiar dacă efectuează 2 sau multe achiziții separate în valoare de minim 20 lei/achiziția.

În funcție de numărul nimerit, participantul va primi în mod gratuit produsul alocat numărului respectiv, conform Anexa 1 – Listă produse campanie promoțională “Roata Norocului” 22-23 noiembrie 2018 afișată la loc vizibil pentru participanți. Dacă participantul nimerește un număr al cărui produs a fost epuizat de către participanții anteriori, acesta va avea dreptul să învârtă pentru a 2-a oară și va beneficia de produsul alocat numărului nimerit a doua oară. În cazul în care și numărului nimerit a 2-a oară corespunde unui produs epuizat, participantului i se va oferi produsul alocat primului număr al cărui produs nu a fost epuizat, în ordine consecutivă.

Exemplu: Participantul învârte Roata și nimerește numărul 10. Produsul alocat numărului 10 a fost epuizat anterior. Participantul învârte Roata încă o dată și nimerește numărul 15. Participantul primește produsul alocat numărului 15 sau dacă și la numărul 15 produsul a fost epuizat anterior, participantul primește produsul primului număr consecutiv al cărui produs nu a fost epuizat: 16. Dacă produsul alocat numărului 16 a fost epuizat, va primi produsul alocat numărului 17 și așa mai departe.

Participantul va completa tabelul PREMIILOR ALOCATE – Anexa 2 la prezentul regulament, cu numele sau, produsul caștigat, data, ora și minutul caștigării și se va semna. Participantului i se va emite factură fiscală cu discount, astfel încât valoare totală de plată va fi 0 (zero) lei. În baza facturii fiscale, participantul intră în posesia produsului acordat, devenind proprietar de drept.

În situația în care produsul caștigat este defect, produsul va fi adus în termen de 48 de ore în magazin și va fi trimis în service specializat.

Produsele caștigate nu pot fi schimbate sau returnate.

Comteleprest va depune toată diligența pentru desfășurarea în bune condiții a campaniei promoționale “Roata Norocului” și pentru diminuarea sau înlăturarea oricăror deficiențe.
Pe toată perioada promoției, doritorii pot afla detalii despre promoție la orice punct de lucru Comteleprest, la numărul de telefon 0757038484 și pe site-ul www.comteleprest.ro.

 1. Regulamentul promoției
  Regulamentul promoției “Roata Norocului” este disponibil în format scris la punctul de lucru al societății situate în Târgoviște, str.Prieteniei bl.H5 parter și pe site-ul comteleprest.ro, la secțiunea Stiri&Noutati.
 2. Date cu caracter personal.
  Prin înscrierea la promoția “Roata Norocului” participanții sunt de acord cu prevederile prezentului regulament și sunt de acord ca, în situația în care vor fi desemnați drept caștigători ai unuia din premiile oferite, numele și imaginea lor să fie făcute publice si folosite în scopuri de marketing, fără alte obligații sau plați, în conformitate cu dispozițiile legale în materie.
  Tuturor participanților la concurs le sunt garantate drepturile, în conformitate cu dispozițiile Legii 677/2001, pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției.
  SC COMTELEPREST SRL se obligă să păstreze confidențialitatea datelor cu caracter personal de care a luat la cunoștintă ca urmare a prezentei campanii promoționale. Prelucrarea datelor cu caracter personal se face exclusiv în scopul menționat în prezentul Regulament. Participantul poate refuza folosirea imaginii sale pe paginile de socializare și/sau site deținute de societate în scopuri de marketing. Participantul nu poate refuza furnizarea numelui în vederea întocmirii facturii fiscale și a completării tabelului Premiilor alocate. Refuzul duce la invalidarea participării.
  Comteleprest prelucrează datele cu caracter personal ale participanților la promoție în conformitate cu dispozițiile Legii 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, conform notificării generale nr.233 înregistrată în registrul de evidență a prelucrării de date cu caracter personal.Furnizarea datelor solicitate este obligatorie pentru participarea la promoție. Comteleprest va prelucra aceste date exclusiv pentru promoția în vigoare în conformitate cu Regulamentul acesteia. Comteleprest nu va transmite terților aceste date. Comteleprest va cere aprobarea participanților de a se folosi de numele și imaginea acestora pe paginile de socializare și/sau site deținute de societate în scopuri de marketing prin intermediul semnării Tabelului Premiilor alocate în căsuțele specificate în clar, Tabel anexat prezentului regulament.
 3. Alternativele premiilor
  Câștigătorii produselor nu au posibilitatea de a primi contravaloarea în bani sau alte obiecte în schimbul acestora nici nu pot solicita modificarea parametrilor produselor.
  Produsele revin numai caștigătorilor desemnați și pot fi transmise unor terțe persoane doar în condițiile prevăzute de lege și de regulament.
 4. Încetarea promoției
  Prezenta promoție se va desfășura în perioada 22 și 23 noiembrie 2018 și se va sfârși în data de 23.11.2018 la ora încheierii programului de lucru, 18:00. Prezenta promoție poate înceta în caz contrar numai în cazul apariției unui eveniment ce constituie forță majoră, caz fortuit, conform legislației în vigoare, inclusiv în cazul imposibilității Organizatorului, din motive independente de voința sa, de a continua prezenta Campanie.

Anexa 1 – Listă produse campanie promoționala “Roata Norocului” 22-23 noiembrie 2018

Produs (Preț vânzare, tva inclus)   Număr alocat ROATA Cantitate disponibilă pentru C.P.Roata Norocului
Boxă portabilă Akai Abts900 cod 4720 125 1 1
Mini selfie stick cod 4361 34.5 2 1
Cablu alimentare+date 2in1 cod 4362 15 4 3
Boxă portabilă Oricco cod 4383 152 5 1
Radio Roadstar 1100 cod 3952 48 8 1
Tripod apparat foto cod 4421 6.5 9 2
Mini boxe Canyon cod 4381 75 10 1
Boxa PC usb cod 4413 19.5 12 3
Sim Telekom 0 Euro + cartela 5 euro credit Telekom cod 3373/1 27 14 1
Cartelă reîncarcabilî Telekom 0.9Euro cod 4453 4.5 15 2
Cartelă reîncarcabilă Telekom 3Euro cod 5065 15 16 3
Cablu hub 4porturi usb cod 4364 17.5 19 2
Sim Vodafone 5 Euro credit cod 3722 19.5 22 2
Cartelă reîncarcabilă Telekom 1.8Euro cod 4429 9.5 24 2
Geanta Dicallo laptop cod 6169 54.5 13 si 21 6
Separator pentru casti audio cod 4365 5.8 3, 11, 18, 23 12
Sim Vodafone 1 Euro credit cod 4420 4.9 6 si 20 6
Casti headseat cu microfon cod 4352 17.5 7 si 17 4

 

Anexa 2 – TABEL PREMII ALOCATE campanie promoționala “Roata Norocului” 22-23 noiembrie 2018

Nr.

crt

Nume prenume Nr.BF Produs câștigat Data, ora

Câștigării

Am primit produsul câștigat

și sunt de acord cu regulamentul concursului

(semnătura)

Sunt de acord cu utilizarea numelui și imaginii mele pe site si rețelele de socializare administrare de Comteleprest in scopuri de marketing

(semnătura)

1

 

2

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!