Rezultate importante pentru micii înotători dâmbovițeni la Cupa “CSM Pitești”! Bianca Șargu a cucerit o medalie de argint și două de bronz

Publicitate

Ionuț Parghel
Cei mai mici înotători dâmbovițeni încep să se remarce tot mai mult în cadrul competițiilor naționale. La sfârșitul săptămânii trecute, la Cupa “CSM Pitești”, numai puțin de patru sportivi târgovișteni au bifat clasări importante la concursul găzduit de bazinul de înot din “Orașul lalelelor”.

Cele mai bune evoluții la Cupa “CSM Pitești” le-a avut Bianca Șargu, sportivă legitimată la CSM Târgoviște. Micuța înotătoare pregătită de Gheorghe Tzitzeclis a cucerit un total de trei medalii, în urma probelor în care a fost angrenată. Prima medalie obținută a fost de argint, la 50 de metri liber, iar două bronzuri au fost adjudecate în probele de 50 m spate. În schimb, colega sa de club, Maria Despa și-a trecut în cont argintul, în proba de 50 metri fluture. Tot o medalie de argint a cucerit și Luca Vătavu, sportiv al Clubului Sportiv Contratimp. Înotătorul antrenat de Octavian Postolache și Anca Pătrășcoiu a terminat pe locul 2 în proba de 50 metri fluture. În schimb, Ștefania Dinu, de la CSM Târgoviște, a revenit acasă cu bronz, după ce a terminat pe locul 3 proba de 50 m spate. Cupa “CSM Pitești” a fost o competiție destinată copiilor născuți între anii 2004-2012, iar la aceasta au luat parte peste 400 de sportivi, ce au reprezentat 30 de cluburi din țară.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!