Rezultat de excepție pentru o speranță a atletismului de la CSȘ Târgoviște! Ionuț Stancu, campion al României la alergare pe șosea

Publicitate

Ionuț Parghel
Atleții dâmbovițeni s-au remarcat din plin la Campionatul Național de alergare pe șosea -10 km, desfășurat la București, la sfârșitul săptămânii trecute. Aflați într-o formă bună, aceștia au reușit să strângă o zestre bogată de medalii. Ionuț Stancu, de la CSȘ Târgoviște, a făcut o cursă excepțională la juniori 1, iar la final a devenit campion al României. Talentatul sportiv antrenat de Nicolae Guțoiu și-a trecut în cont medalia de aur, după ce acele ceasului s-au oprit la 33.26,00.

Un alt sportiv de la CSȘ Târgoviște care a reușit să revină acasă cu medalie a fost Gabriel Șerban. Tot la juniori 1, acesta și-a trecut în cont argintul, fiind cronometrat cu 34.08.00. Tot o medalie de argint a reușit să obțină și echipa de tineret a clubului Sportiv Târgoviște, formată din Cristian Stoean, Ionuț Stancu și Gabriel Șerban. Aceasta a urcat pe treapta a doua a podiumului, cu timpul de 1.39,33. Înaintea acesteia a terminat echipa de la SCM Gloria Buzău, iar pe ultimul loc al podiumului s-a regăsit team-ul de la CS Știința Bacău.

De asemenea, la individual tineret, Diana Ivăncescu (CS Târgoviște – antrenor Desdemona Banu Ionescu) s-a clasat pe locul 4, iar Cristian Stoean (CS Târgoviște – antrenor Nicolae Guțoiu) a terminat pe locul 7.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!