Revoltător! Un şofer de autocar a pus în pericol pasagerii pentru că era ocupat să-i facă avansuri unei domnişoare

Sursă foto: observator.tv
Publicitate

Ştefan Khalil
Într-un autocar în care se aflau mai mulți români, care se întorceau din Italia în România, au intrat în conflict cu șoferul, acuzându-l că în loc să fie atent la drum se întreținea cu o adolescentă pe care a chemat-o lângă el. Momentul a avut loc pe 6 august, 2018, într-un autocar al firmei de transport ACR Tours. Cursa era pe ruta Vittoria (Sicilia-Italia) – Oradea (România).

În timpul deplasării, șoferul a chemat lângă el o adolescentă, cu care să stea de vorba. Tânăra s-a așezat pe scările autocarului, chiar lângă șofer.

O femeie din autocar i-a atras atenția șoferului că nu este atent la drum din cauza discuției pe care o avea cu fata. Acesta s-a înfuriat, a început să o înjure și să o amenințe că o da jos din mașină. Alți pasageri români au intervenit, luându-i apărarea femeii. Șoferul s-a înfuriat și mai tare și i-a amenințat pe toți că îi dặ jos.

,,De multe ori îşi lua privirea de la volan şi se întreţinea la discuţii cu domnişoara. O doamnă i-a atras atenţia, iar el a reacţionat foarte urât. A ameninţat că o dă jos. Şi alţi călători au intervenit şi s-au luat de şofer, iar acesta a ameninţat că îi pe toţi jos”, a declarat un alt român aflat în autocar.

Au fost momente tensionate dupặ, pentru cặ pasagerii i-au reproṣat ṣoferului cặ nu sunt de acord cu stilul lui de condus, iar acesta a început sặ-i înjure.

În ultimii ani, au fost tot mai dese cazurile în care ṣoferii neatenṭi au comis accidente în timp ce transportau pasageri. Din acest motiv, oamenii au devenit mai precauṭi.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!