REVOLTĂTOR! O măicuță a fost surprinsă când abandona cățeluși pe un câmp. Erau băgaţi într-un sac, să nu aibă nicio şansă la viaţă

Publicitate

Ştefan Khalil
O măicuță de la Mănăstirea Ghighiu din Prahova a fost surprinsă când abandona mai mulți pui de câine pe un câmp. Mai rău de atât era faptul că bietele animale nici nu erau măcar lăsate în libertate. Acestea erau băgate într-un sac foarte bine legat la gură, ca niciun câine să nu poată scapă din el.

Primarul localitățîi din apropiere a fost cel care a surprins-o pe măicuță și a chemat Poliția locală pentru a lua măsuri împotriva femeii. Ultima dată, măicuța era alături de 3 muncitori și se pregătea să plece când a fost prinsă în flagrant.
Vasile Albu, viceprimar comună Plopu: ,,Inițial a negat că i-ar fi lăsat ea, dar apoi a recunoscut. Nu este prima oară când îi aduce în această zona’’ , a declarat acesta pentru Observator.
Până acum, doi dintre câinii abandonați pe câmp au fost duși la adăpostul de animale din Bucov.
Mulți oameni vin în acea zona pentru a abandona pui de câini sau de pisici și de multe ori lasă acolo și saci de gunoi. Localnicii numesc acest câmp zona groazei. Măicuța riscă o amendă de o mie de lei.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!