Revoltător! Femeie închisă într-o cușcă de paznicii unui supermarket

0
Sursă foto: presasm.ro
Publicitate

Ștefan Khalil
Revoltător! O femeie a rămas uimită de ce a văzut în parcare unui magazine Lidl, din Satu Mare, sâmbătă dimineață. O femeie a fost închisă într-o cușcă metalicặ pentru deșeuri de către doi paznici ai magazinului Lidl.

Femeia a povestit scenele incredibile pe care le-a văzut după ce și-a făcut cumpărăturile și își arnaja bagajele în mașînă. ,, Am stat cam 10 minute până am pus bagajele în mașină, am așteptat să văd cum decurg lucrurile. Acest paznic și-a bătut joc, a aruncat cu zăpadă în gard, a zis că e ca un câine in cușcă’’.

Femeia i-a întrebat pe paznici motivul pentru care au închis-o pe tȃnặrặ. Cei doi i-au răspuns că fata are problem la cap și patronul lor le-ar fi spus să o închidă. Aceasta a insistat să discute cu patronul despre acest lucru, dar paznicii care își băteau joc de victimă i-au zis să își vadă de treabă. În cele din urmă, i-au descuiat ușa fetei. Femeia a povestit totul pe contul personal de facebook.

Între timp, a venit și reacția magazinului Lidl la incidentul petrecut

Cei de acolo și-au cerut scuze pentru cele întâmplate și au declarat printr-un comunicat de presă, că paznicul nu este angajatul lor, ci al unei firme de pază,  care asigura securitatea obiectivului.

 

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele