Revoltător! Copil de la creşă, bătut de o asistentă | VIDEO

Publicitate

Ştefan Khalil
Un copil de 3 ani de la o creșă din Baia Mare a fost bătut de o asistentă. Singura scuză pe care a găsit-o femeia este că băiețelul nu putea să adoarmă. Părinții copilului au văzut imaginile pe camerele de supravegheri, cum băiatul lor este maltratat și au făcut plângere la conducerea creșei. Poliția s-a autosesizat.

Au fost multe cazuri în ultimul timp în care copii de vârste fragede au fost supuși violenței, dar măsurile împotriva agresorilor sunt de cele mai multe ori neînsemnabile, în timp ce micuții pot rămâne cu sechele pe viață.
Copilul de 3 ani nu reușea să adoarmă, asistenta începea să-l bruscheze și după l-a luat furioasă din pat și l-a dus în altă încăpere. Imaginile surprinse pe camerele de supravegheri au fost accesate de la distanță de către părinții copilului. Tatăl acestuia a luat decizia să-și retragă copilul de la creșă când a văzut cum a fost tratat fiul sặu. Asistenta a fost transferată la un centru de îngrijire a bătrânilor din oraș.
Femeia are 48 de ani și a lucrat ani buni ca asistentă la Spitalul Județean din Baia Mare. În luna martie a fost angajată ca asistentă șefa la creșa numărul 3 din oraș. Poliția a aflat de acest caz abia după ce a apărut în presă filmarea, deoarce părinții nu au făcut plângere.
În 2016 o directoare a unei grădinițe din București a fost lăsată în libertate de judecători, după ce a bătut șase copii și foarte multă lume a fost indignată de această decizie. În Constanța, șase educatoare au primit între un an și un an jumătate de închisoare, dar cu suspendare.
,,Un copil, chiar dacă are o vârstă fragedă, până în trei ani, el nu poate raţionaliza, pentru că are o capacitate diminuată de verbalizare şi de reprezentare cognitivă, însă poate resimţi foarte puternic violenţa”, explică Jeni Chiriac pentru Observator psiholog.
Potrivit studiilor fặcute, copiii care sunt agresaṭi la vȃrste fragede, pot trece prin stặri de anxietate sau depresive, atunci cand vor deveni adulṭi.
https://www.facebook.com/RomeoDobocan.AtaclaCenzura/videos/2044168735800942/

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!