Reunire cu o singură noutate! Jucătorii Chindiei au revenit la antrenamente cu gândul la promovarea în Liga I

?
Publicitate

Ionuț Parghel
Antrenorii Viorel Moldovan și Francisc Dican au sunat adunarea lângă Turnul Chindiei! Roș-albaștrii au reluat, ieri, antrenamentele pentru partea secundă a sezonului. La primul antrenament din 2019, sub conducerea staff-ului tehnic, s-au aflat 22 de jucători, iar singura noutate a fost reprezentată de Mihai Neicuțescu, atacant împrumutat de la Dinamo București până în vară.

Singurul absent (motivat) din cadrul lotului a fost Cristian Cherchez, jucător aflat la mama sa, în SUA. Pe de altă parte, din lotul cu care roș-albaștrii au încheiat turul campionatului nu se mai regăsesc Daniel Rogoveanu, Alin Manea și Bogdan Vasile. Revenirea la întrenamente a fost așteptată cu sufletul la gură de conducerea tehnică. “Așteptam cu nerăbdare să reluăm pregătirile. De astăzi (nr. ieri), dăm drumul la treabă. Trebuie să facem o pregătire cât mai bună în perspectiva a ceea ce ne va aștepta în retur. Vom avea 17 meciuri de foc sau mai bine zis 17 finale în care trebuie să acumulăm cât mai multe puncte care să ne ofere posibilitatea de  a ajunge în prima ligă. Începem antrenamentele cu gânduri pozitive. Începem cu gândul de a promova în Liga I. Așteptam să-i revăd pe băieți”, ne-a precizat Viorel Moldovan, la reunirea lotului. Obiectivul Chindiei în acest sezon este promovarea în Liga I.

Primul amical cu Atletic Bradu

Chindia se va pregăti timp de unsprezece zile la propria bază sportivă, iar în perioada 21 ianuarie – 1 februarie va efectua un cantonament centralizat la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia. Pe durata stagiului de pregătire, târgoviștenii vor susține trei teste de verificare în compania unor formații precum Concordia Chiajna, Daco-Getica București și Rapid București. În schimb, primul amical, Chindia îl va juca vinerea viitoare, la Bradu, împotriva echipei din localitate Atletic, care activează la nivelul Ligii a 3-a. În primul meci oficial din acest an, pe 23 februarie, Chindia va da piept, pe teren propriu, cu Aerostar Bacău.

Lotul participant la primul antrenament din 2019:
Portari: Aioani, I. Popescu, Meilă.
Jucători de câmp: Vătavu, Neguț, Neicuțescu, Ioniță, Șerban, L. Mihai, C. Dinu, Acasandrei, Novac, Dudea, Nisipeanu, Mihaiu, Atanase, Martac, Florea, C. Stoica, Dumitrașcu, Lungu, Simion (Chindia juniori).

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!