Respiro la Târgoviște. Locul prieteni(i)lor și al divertismentului ”înțelept”

Publicitate

Asociația Respiro, organizaţie non-guvernamentală, cunoscută târgoviștenilor și dâmbovițenilor prin semimaratonul organizat în luna mai (anul acesta, ajuns la a doua ediție), va deschide la Târgoviște un nou sediu Respiro.

Acesta este situat în Piața Revoluției, bl. D6, sc. A, parter.

Ineditul și noutatea constau în faptul că la sediul Asociației Respiro se organizează evenimente diverse, de divertisment ”înțelept” și socializare.

De exemplu, în prima săptămână la Târgoviște, Asociația dă oficial startul sezonului de vară Respiro cu evenimente în fiecare seară.

Dintre acestea, amintim:

Luni, 11 iunie – seară de jocuri

Marți, 12 iunie – Cărți pe nevăzute

Miercuri, 13 iunie – Seară de colorat

Joi, 14 iunie, ora 19.00 – Un moment de respiro și două povești cu numitor comun: muntele (cu Eliza Nițescu – iubitoare a expedițiilor de altitudine și Claudiu Belețoiu – ultramaratonist montan).

Prezența la evenimentele Respiro (cel puțin două pe săptămână, cum ne asigură organizatorii) va putea fi confirmată printr-un mesaj privat pe pagina de facebook Respiro Târgoviște. https://www.facebook.com/respirotargoviste/

Asociația Respiro Târgoviște este un ONG care are ca scop sprijinirea tinerilor pentru a experimenta beneficiile valorilor fundamentale și descoperirea unei vieți trăite mai eficient, încărcată de valoare și împlinire personală.

Asociația Respiro își dorește să aducă în prim-plan oameni valoroși din diferite domenii, care să-i inspire pe tineri în viața de zi cu zi, dar mai ales pentru viitor.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!