A reprezentat România cu fruntea sus! Diana Vlăsceanu (CS Târgovişte), medaliată cu bronz la Campionatul European de lupte

Publicitate

Ionuț Parghel
Sportiva Diana Vlăsceanu a reprezentat cu fruntea sus România la Campionatul European de lupte U23, găzduit de localitatea Novi Sad, din Serbia. Aseară, luptătoarea legitimată la CS Târgoviște și antrenată de Cornel Cornea a cucerit medalia de bronz, în limitele categoriei 76 de kilograme.

Urcarea pe podium reprezintă un rezultat mare pentru sportiva originară din Jegălia (Călărași). Medalia obținută de Diana în Serbia este prima pentru ea la un campionat european. Acest lucru nu a putut să o facă nici ca junioare sau cadetă, dar în schimb a făcut-o ca senioare! În lupta pentru medalia de bronz, sportiva clubului dâmbovițean a învins o adversară din Ucraina, cu scorul de 12-9. Evoluția arătată de Diana la Europeanul din acest an a fost lăudată din plin de antrenorul său de la CS Târgoviște. “A avut parte de un rezultat mare în Serbia. Evoluția ei a fost una foarte bună. La prima ei participare la un Campionat European de seniori a urcat pe podium. Prin cucerirea bronzului a arătat că este o luptătoare valoroasă, iar școala târgovișteană de lupte produce neîncetat valori. Diana merită toate felicitările”, ne-a declarat Cornel Cornea.

Sursă: Clubul Sportiv Târgoviște

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!