Remiză spectaculoasă pentru Aninoasa în cel de-al treilea amical | GALERIE FOTO

0
Publicitate

Ionuț Parghel
FC Aninoasa a avut parte de o remiză spectaculoasă în cel de-al treilea amical al iernii. Pe teren propriu, divizionara C de lângă Târgoviște a încheiat la egalitate, 3-3, cu CS Blejoi, liderul Ligii A din Prahova. Împotriva prahovenilor, elevii lui Cristi Bălașa au început meciul cu frâna de mână trasă, iar până la pauză s-au văzut conduși de adversar cu 2-0, grație golurilor marcate de Ruptureanu (14) și Bujoagă (27). În schimb, în actul secund, rolurile s-au inversat, iar Aninoasa și-a arătat din plin colții. În minutul 53, Maican a redus din handicap dintr-un penalty, obținut de Diță, jucător ce a fost faultat în careu de Ghinea. Zece minute mai târziu, Leotescu a restabilit egalitatea pe tabelă printr-o lovitură de cap, după ce mingea a lovit mai întâi transversala, în urma unui “trasor” al lui Codroiu trimis din afara careului. Cu zece minute înainte de final, același Leotescu o aduce pe Aninoasa în avantaj, înscriind printr-o simplă formalitate din fața porții adverse. De asemenea, cinci minute mai devreme, Maican a avut și el șansa de a aduce Aninoasa  în avantaj, dar șutul său s-a oprit în transversală dintr-o lovitură liberă. Pe final de joc, la capătul unei erori de arbitraj, dar și a unor greșeli copilărești a defensivei dâmbovițene, prahovenii au restabilit egalitatea prin Filip, din fața porții apărate de Grigore. În urma testului de verificare cu Blejoi, ca o concluzie, jucătorii Aninoasei trebuie să abordeze meciurile din returul campionatului exact așa cum au făcut-o în actul secund pentru a demonstra că pot forma  o echipă de temut pentru orice adversar care le va ieși în cale. Miercuri, Aninoasa are parte de un nou test de verificare, întâlnind echipa de juniori A de la CSȘ Târgoviște.

FC Aninoasa – CS Blejoi    3-3 (0-2)

Marcatori: Maican (53 – pen), Leotescu (63, 80)/ Ruptureanu (14), Bujoagă (27), Filip (84).

Aninoasa: Grigore – Năstase, Pahonțu, Neaga, Diță – Blas – G. Matei, Dinu, Grigorescu, Nedelea – Leotescu. Au mai intrat: Postelnicu, Codroiu, Maican, Marina. Antrenor: Cristian Bălașa.

Blejoi: A. Gheorghe – Stoica, Iordache, Filip, Anton – Bujoagă, I. Dumitru – Ruptureanu, Rudaru, V. Badea – C. Vasile. Au mai jucat: D. Badea, Enciu, Pârvu, Vintilă, Ghinea, Aranghelovici. Antrenor: Răzvan Vlad.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele