Remiza de la Arad, nemulțumitoare pentru Chindia Târgoviște! Viorel Moldovan: „Sper ca acest punct să ne ajute în perspectiva promovării”

© FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Publicitate

Ionuț Parghel
Chindia Târgoviște a remizat cu UTA Arad, 2-2, dar rezultatul nu a fost unul mulțumitor pentru dâmbovițeni. Egalul bifat de roș-albaștrii  pe terenul „Bătrânei Doamne” a ajutat foarte mult adversarii acestora cu care se bat pentru promovarea în Liga 1.

Astfel, după etapa a 31-a, Chindia continuă pe locul 2, cu 67 de puncte, dar ocupanta primului loc, Academica Clinceni, a mărit ecartul la șase lungimi, iar Universitatea Cluj, ocupanta locului 3, s-a apropiat la doar un punct de târgovișteni. Astfel, cu șapte etape înainte de finalul sezonului, bătălia pentru urcarea în eșalonul de elită al României este tot mai accerbă și orice pas greșit te poate costa ratarea promovării. Conducerea tehnică a Chindiei a considerat ca rezultatul înregistrat de târgovișteni la Arad a fost unul meritat. „ Știam că vom avea un meci complicat aici la Arad, am întalnit o echipă foarte bună. Au în componență jucători cu experiență, care au jucat în Liga 1, nu a fost ușor. Dar, până la urmă, mă bucur ca am reușit să terminăm la egalitate și să luăm un punct pe un teren dificil. Vreau să-mi felicit jucătorii pentru risipa de efort, sper ca acest punct să ne ajute în perspectiva promovării. Cred că e un rezultat echitabil, am avut în partea a doua niște momente mai bune, am reușit să restabilim egalitatea, eram într-un moment important, dar, din pacate, am primit golul doi și ne-am destabilizat. Am și riscat, am schimbat sistemul, am împins mai mult jocul în benzi. Am reușit până la urmă sa egalăm, puteam să si câștigăm la acea ocazie a lui Neicuțescu, dar, la fel de bine puteam și pierde pentru că am oferit prea multe spații”, a declarat antrenorul Viorel Moldovan la finalul meciului, pentru sportarad.ro. După ce ieri, U. Cluj a dat recital cu Dacia Unirea Brăila (8-0), Chindia este obligată să învingă liderul Academica Clinceni etapa viitoare, într-un meci program în Joia Mare a Paștelui, pe teren propriu, de la ora 17,00. Pentru a fi sigură de promovarea în Liga I, Chindia trebuie să evite pașii greșiți în ultima parte a campionatului.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!